Arocs do 250 tona.
Naša teretna vozila

Arocs do 250 tona.

Arocs do 250 tona postavlja mjerila po pitanju prijevoza teških tereta, komfora, snage vozila i fleksibilnosti.

Arocs do 250 tona postavlja mjerila po pitanju prijevoza teških tereta, komfora, snage vozila i fleksibilnosti. Na prvi pogled, u svakoj vožnji i za vrijeme stanki.

S Arocsom do 250 tona na cestu stiže vozilo dosljedno razvijeno i proizvedeno za pomicanje osobito teškog i velikog tereta. No, to nije sve: sa svojim kabinama za vozača nudi točno onakav komfor u radu i stanovanju kakav trebate prilikom prijevoza teških tereta.

Pregled prednosti.

  • 6-cilindarski redni motori velike početne snage koji zadovoljavaju sve zahtjeve u prijevozu teških tereta
  • Stražnji sustav hlađenja1 za dugotrajan rad motora i retardera
  • Nehabajuća spojka turbo retarder za ekstremna opterećenja prilikom kretanja i manevriranja
  • Automatizirani mjenjač sa 16 stupnjeva prijenosa PowerShift 3
  • Programi vožnje prilagođeni namjeni i načini vožnje koji se mogu ciljano uključivati te dodatne funkcije
  • Visok stupanj funkcionalnosti zahvaljujući različitim sedlima poluprikolice i montažnim pločama te spojka za teške terete1 sprijeda i straga za vuču i guranje
  • Robusne stražnje osovine s opterećenjem i do 13 t

Maksimalnu fleksibilnost i optimalnu funkcionalnu namjenu omogućava raznolikost ponude opreme i konstrukcija koja nudi vozilo savršeno konfigurirano za praktički sve namjene.

Sa svojim snažnim, pouzdanim Euro VI motorima, automatiziranim mjenjačem PowerShift 3 i, primjerice, spojkom turbo retarder raspolaže snažnim, izuzetno opteretivim pogonom uvijek točno one snage koja je potrebna u prijevozu teških tereta. A da biste iznimnu snagu mogli i pouzdano primijeniti, Arocs do 250 tona opremili smo osobito robusnom konstrukcijom podvozja, amortizacije i okvira koja dostupnu snagu precizno prenosi na cestu i u slučaju maksimalne opterećenosti.

Na vrh