Koncept niskog ulaza
Econic

Koncept niskog ulaza

Osobito siguran i čuva zdravlje.

Zaštita djelatnika je na prvom je mjestu – stoga je ulaz smješten niže što je također ergonomično i sigurno te čuva leđa i zglobove. Osim toga, niski ulaz sa samo dvije stepenice ubrzava obavljanje posla, a osobito kad ima mnogo zaustavljanja na putu. Usto, vozač može izići i ući na strani suprotnoj od prometa zahvaljujući komfornom prelasku te sklopivim vratima koja se otvaraju prema unutra. To je praktično i pomaže u izbjegavanju nesreća.

Pregled prednosti.

  • Niski ulaz putem samo dvije stepenice
  • Ulazak i izlazak kroz sklopiva vrata na strani suprotnoj od prometa
  • Amortizirajući potpuni zračni ovjes
  • Funkcija podizanja i spuštanja vozila na obje osovine
  • Ovisno o primjeni može se odabrati visoka ili niska kabina za vozača

Zahvaljujući konceptu niskog ulaza, kabina za vozača udaljena je svega dva koraka. Time je ulazak i izlazak tako lak i siguran kao u gotovo nijednom drugom gospodarskom vozilu. Tako se za napornih radnih dana u modelu Econic, u odnosu na obična teretna vozila, mogu uštedjeti stotine metara u visinu. Dobar za leđa i zglobove je i potpuni zračni ovjes s funkcijom podizanja i spuštanja na svim osovinama.

Content low entry concept 02
Content low entry concept 01

Pronađite prodavatelja Mercedes-Benz Trucksa u svojoj blizini koji će Vas osobno savjetovati. Ili dogovorite probnu vožnju i sami se uvjerite u koncept niskog ulaza.

Content interesse 01
Na vrh